lauantai 22. lokakuuta 2011

Meidän Lauantai

Vapaan viikonlopun kunniaksi päätettiin M:n kanssa, että me ollaan ihan vaan kotosalla, eikä tehdä yhtään mitään. Tarkoituksena oli lähinnä ulkoilla ja viettää aikaa yhdessä. Meidän tuurillahan tietysti ilma on mitä kamalin. Vettä sataa, ja on ihan pirun kylmä, joten se siitä ulkoilemisesta.

Onneksi sisälläkin voi jotain tehdä. Kaivettiin kaapin kätköistä Monopoly ja ruvettiin pelaamaan.
Kahdestaan pelaaminen oli kyllä kieltämättä aika tylsää, mutta pelattiinpahan kumminkin. Mukavaa kyllä oli :)


Kerrankin muistin jopa salkkareiden uusinnat ja nehän piti tottakai katsoa. En ole viikolla kerennyt joka jaksoa katsoa, kun olen ollut töissä just salkkareiden aikaan.  Toivottavasti muistaisin huomennakin katsoa torstain ja perjantain jaksot. Voipihan se olla etten minä muista -minä ja minun hyvä muistini. :D


Ajan saa kyllä kulumaan mitä parhaiten bloggerin parissa. Koko viikon ajalta piti kaikki blogit käydä lukemassa läpi. Viime aikoina on jäänyt blogien lukeminen sekä tämän blogin kirjoitus vähän nihkeelle kun ei tahdo koskaan aikaa olemaan. Joko aamusta ei kerkeä kirjoittamaan, tai sitten illasta tulen niin myöhä töistä, etten enää yksinkertaisesti jaksa -anteeksi kauheesti tämä hiljais elo. Pitää yrittää kirjoitella tännekin useammin kuulumisia sun muuta höpöttelyä.


Lähes kaksi vuotta palvellut puhelimeni meinaa sanoa sopimustaan irti. Liekkö hokasnnu että joo nyt kantsii lopettaa toimintansa kun uudesta puhelimesta on ollut puhetta. :D Tosiaan omistan tälläisen kosketusnäytöllisen toosan jossa puhelimen sivussa on näppäin- / näyttölukko, meni se lukon "liipasin" rikki. Nyt ei stten näyttöä laiteta lukkoon tai ei aukaista sitä muutenkuin liu'uttamalla tuo näppäimistö esille.
Kertokaapa millainen puhelin kannattaisi ostaa??? Olen itse miettinyt Nokian N9, tai Applen iPhone 4s:ssää. Onko kellään kokemuksia nosita Applen puhelimista onko kestäviä??


Tällainen Lauantai meillä. Tästä jatkammekin telkkarin kattomisella ja jos sitä kävis kaupasta hakemassa jotain hyvää illaksi. :)
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät jälkesi käynnistäsi! :>
Anonyymit: Olisi kiva jos laittaisitte nimimerkin perään :)