sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kaappien kätköistä

Lähdettiinpäs tänään koko konkkaronkaan käymään vanhempieni luona mutka. Koirat pakattiin autoon ja auton nokka kohti pohjoista.

Äidin kans ruvettiin siivoamaan kaappeja ja heiteltiin kaikki turhat roskikseen. Kaapeista löytyi kaikkee tosi vanhaakin. Löydettiin myös läjä käsityölehtiä jotka on peräisin 80-luvun loppupuolesta aina 90-luvun loppuun asti. :) Muutama ihana käsityö sieltä löytyi.


Ihana oli selailla vanhoja lehtiä. Huomas kyllä että on lehdet ollu pikaksen erilaisia tuolloin 80 ja 90 luvun vaihteessa. Fontitkin ihan erilaisia, kuvat ovat ihan eri tyylillä kuvattuja. Tykkään kovasti. :)

Löysimpäs yhdestä lehdestä yhden aivan ihanan pehmolelu koiran ohjeen. Olisi kiva kyllä joskus kokeilla miten se onnistuisi. Äitini on joskus kyseistä ohjetta kokeillut, mutta ei ollut koira onnistunut. Kangas kuulema pitää olla hyvin jämäkkää, että koirasta saa nätin. :)
Tässäpäs muutamia kuvia pehmo koirasta.





Löytyi kaappeista myös peili, joka minulla on ollut kotona asuessani seinälläni. Halusin sen kyllä ehdottomasti itselleni. Jospa tällekin peilille vielä paikka meiltä jostain löytyisi.


Näin meillä tänään... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät jälkesi käynnistäsi! :>
Anonyymit: Olisi kiva jos laittaisitte nimimerkin perään :)